Onze missie

Goede zorg nóg beter!
Bij Groenhuysen geloven wij dat we nóg betere zorg leveren als we ons werk goed organiseren. Daarom vonden wij het tijd om onze werkprocessen onder de loep te nemen en te verbeteren. Met financiële ondersteuning van de overheid voor dit initiatief is het traject Jouw werk op de rails ontstaan!

Jouw werk op de rails
In het traject Jouw werk op de rails staan onze medewerkers centraal. Zij weten het beste waar knelpunten zitten in de werkprocessen en hoe het beter kan. Het traject maakt het werk overzichtelijker en leuker. Het zorgt voor minder tijdverspilling en meer plezier. Fijn voor onszelf, maar ook voor onze cliënten. Win-win!

Het wiel 1x uitvinden
Op deze website delen wij onze kennis. Als jouw zorgorganisatie aan de slag wil met het optimaliseren van de werkprocessen, dan hoeven jullie het wiel niet opnieuw uit te vinden.

 

 

Groenhuysen, dat zijn wij!

Wij zetten ons in voor ouderen in de regio Roosendaal. We helpen ze om het allerbeste uit hun dag te halen. Ieder op zijn eigen manier. We zorgen bijvoorbeeld voor gemak en comfort, maar leveren ook intensieve zorg. En we hebben uitstekend verzorgde wooncentra.

Onze visie? Ouder worden, jezelf blijven!

Vragen?

Contactformulier

Contactgegevens

Adres

Centraal Bureau
Bovendonk 29
4707 ZH Roosendaal

Postadres
Postbus 1596
4700 BN Roosendaal

Telefoonnummer: 088-5573000